Какво е SEO ?

 

Бъдете сред първите резултати на Google.

Извлечете максимума от Вашия бизнес, като достигнете всички клиенти, които се интересуват от Вашия продукт или услуга.

Чрез класиране на сайт в топ позиции си осигурявате един постоянен поток от таргетирани посетители, които са Ваши потенциални клиенти.

В резултат от нашата работа сайтът ще излиза на челни места в Google и останалите „търсачки”, което ще доведе и до значително увеличение на посещаемостта на сайта и привличане на нови клиенти за вашия бизнес.  

Какво включва оптимизацията

Целта на SEO оптимизацията е да структурира сайта по определен начин, като създаде условия за търсачките да го приемат като по-значим и да го класират на предни позиции по предварително зададени ключови думи и фрази.  

В тази връзка е необходимо да се предприемат следните действия: 

1. Определяне на целите, проучване на актуалното позициониране на сайта.

2. Анализ на ключовите думи и фрази, по които ще бъде оптимизиран сайтът.

3. Мониторинг и анализ на състоянието на сайта в Google. 

4. План за оптимизиране на сайта и изпълнението му.

5. Анализ на структурата на уеб сайта и проверка за грешки в HTML, CSS кода и други елементи влияещи на оптимизацията.

6. Препоръки за промяна на meta таговете на страниците и вътрешните линкове. Анализ и правилно структуриране на вътрешните връзки на сайта.

7. Анализ и осигуряване на качествени входящи връзки. 

SEO оптимизация (search engine optimization) за търсещи машини е ефективен дългосрочен маркетингов инструмент за привличане на трафик към уеб сайт. В действителност SEO е много комплексен процес на подобряване обема или качеството на трафика към даден уеб сайт от търсещите машини, посредством подобряване на съдържание, така, че да бъде оценено по-високо, създаване на външни връзки, регистрация в директории и др. Основната търсеща машина в световен мащаб - Google, оценява съдържанието на всеки уеб сайт по много и различни критерии, като съответно високата оценка води до по-добра позиция при търсене. Имайте в предвид, че SEO оптимизацията е дълъг процес, който изисква време и колкото по-бързо започнете, толкова повече успехи ще пожънете.

 

Ефективност и положителни резултати от SEO оптимизация могат да се очакват при активна работа по процеса, не по-малко от 2 до 3 месеца.