Нашият екип

Certified Google Parner Adwords/Сертифициран партньор на ГугълBrandAbout e сертифициран партньор на Google Adwords

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че BrandAbout е сертифициран партньор на Google Adwords и е със статут на Google Partner.

Компанията ни отговаря на всички изисквания на Google за придобиване на статут на партньор на Google (Google Partner). Персоналът ни премина успешно всички необходими изпити за сертифициране и компанията предоставя услуги по създаване и менажиране на рекламни кампании в Google Adwords на най-високо ниво. 

С какво сме по добри? 

Отделяме време да разберем бизнес целите и нуждите на клиенти
Разработваме уникално решение, което ги откроява от конкуренцията
Правим това, което казваме
Не Ви засипваме с излишна информация
Не Ви продаваме неща, от които не се нуждаете
Грижим се клиентът да постигне най-добрите резултати
Спазваме и най-строгите срокове
Правим "невъзможното" възможно всеки ден

 

Компанията просперира и е успешна благодарение на перфектния екип от професионалисти в различни области. Работим заедно от 5 години и сме в синхрон и разбирателство, което ни помага да работим бързо да постигаме добри резултати.

В компанията работят: 

  • Сертифицираин консултанти в областта на онлайн маркетинга и рекламата, който ще Ви предложи най-точните ключови думи, рекламни текстове и цялостна стратегия за онлайн промотирането на Вашите стоки и услуги
  • Графични дизайнери  с различен опит, богато портфолио 
  • SEO специалист с дългогодишна практика в областта на оптимизацията на сайтове за търсещи машини и редица доказано успешни проекти
  • IT специалисти 

За нас, най-важно е, да предоставим на клиента продукт, който се доближава максимално до неговите идеи и представи, но в същото време и да отговаря на най-новите изисквания и тенденции в областта на рекламата и уеб дизайна. Държим крайният продукт да бъде успешен онлайн магазин или реклама, която продава, не поредният сайт. 

Винаги постигат чудесни резултати!

"Работил съм с екипа по няколко проекта и съм много доволен. Рекламата води клиенти, а сайтът продава. Пак ще работя с тях. Най-важното, спазват сроковете и реализират идеите ми."

Управител "ЕСПЕХО" ООД

Справят се много добре и са сериозен партньор!

"Доволен съм от сътрудничеството си с екипа. Продължаваме да работим съвместно. Заедно постигнахаме челни позиции на сайта. Отнасят се сериозно към работата и са коректни."

Управител "Център Фитолек" 

Коректен и прецизен партньор!

"Работим заедно и чудесно си сътрудничим, сайтът за електронна търговия, който реализирахме се развива много, много добре. Имам идеи за нови проекти, в които отново ще се обърна към екипа."

Управител "Руен БГ" ООД

Всички от екипа работят сериозно и бързо!

 "Доволен съм от онлайн магазина, който продължаваме да развиваме заедно. Имам клиенти и продажби, както от рекламата, така и от оптимизацията на сайта. Говорим на един език."

Управител Д енд Д Трейд

Разбират от това, което вършат!

"Спазват обещанията. Не ме подведоха, дадоха ми точния съвет. Знаят кое е най-добре и как да се направи. Имат индивидуален подход към всеки. С тях съм пред конкуренцията"

Управител "Дубай Травъл"

Реализирали сме заедно няколко успешни пректа

"Започнахме работа първо с онлайн рекламата, имахме чудесни резултати, след това продължихме с оптимизация на сайта. Вече работим заедно и по новат визия на сайта ни, добър екип със специалисти. "

Управител "Новоферм Балкан" 

Сертифициран Google Partner

Brandabout е сертифициран Партньор на Google.

Гаранция за качество на услугата, коректност и квалификация. 

Прочети още

image image