Защо сайтът трябва да е с нов дизайн?

Изработка на сайт с мобилна версияGOOGLE И МОБИЛНATA ВЕРСИЯ НА САЙТА ВИ

След 21 април 2015 г. Google пусна в действия своя алгоритъм за класиране на сайтове „Армагедон". Той дава предимство на всички сайтове с мобилна версия. Така при търсене на ключова дума например: „pvc дограма цени" през мобилно устройство, Google ще покаже мобилните сайтове в резултатите на по-горни позиции от останалите с пълни версии на сайт.

Ето защо, колкото по-бързо решите да инвестирате в изработката на мобилна версия и сайт с нов дизайн, токова по -добре за Вашия бизнес. По този начин ще изпреварите конкурентите си и първи ще достигнете до повече клиенти. Трябва да сте едни от първите във Вашия бранш с мобилна версия или т.н. responsive design на уеб сайт.

Изработка на сайт с мобилна версия

Като резултат от новата мобилна версия на сайта ще завладеете по-горни позиции в Google, ще имате възможност да получите повече обаждания, запитвания от клиенти и съответно продажби. Мобилната версия и пълната версия на уеб сайта се третират от Google като два отделни уеб сайта, което автоматично означава двоен брой линкове и страници, с които Google ще ви индексира.

 

Google предприе тази крача, защото над 40 % от търсенията онлайн се осъществяват през мобилни устройства.

Мобилната версия на сайт е пригодена и олекотена за мобилните устройства, тя е съобразена с наложените ограничения, като резолюция на екрана и технически в

ъзможности на устройствата. При "отваряне" - зареждане на уеб сайт с responsive design се генерира много по-малко трафик, което е от огромно значение за потребителите.

В стремежа да привлечем все повече клиенти, уеб дизайнът се развива с бързи темпове и предлага все по интерактивни и информативни сайтове за потребителите. Когато сайта Ви е с по-стара визия това вече може да окаже влияние на бизнеса Ви и продажбите. Сайт, който не е обновяван графично, прави впечатление, че фирмата не се развива, не инвестира в своето развитие и не е в крак с новите технологии. 

Сайт, който не предлага карта, която да навигира посетителите или готова 

форма за контакти, калкулатор на цената или интерактивна галерия с продукти не би бил в услуга на Ваши бизнес.   

 

Сертифициран Google Partner

Brandabout е сертифициран Партньор на Google.

Гаранция за качество на услугата, коректност и квалификация. 

Прочети още

Бизнесът трябва да е онлайн

image image